77 Új tanulságos történet vezetőkről coachoktól-könyvajánló

Érdekel a coaching szakma? Kíváncsi vagy elismert hazai coachok személyes tapasztalataira? Szivesen bekukkantanál a kulisszák mögé? Ha igen, akkor ezt a könyvet Neked ajánljuk!

Már a cím is utal rá, hogy ez a könyv egy folytatás, mégpedig a 2010-ben megjelent 77 történet vezetőkről, coachoktól és tanácsadóktól második kötete, melynek ötletgazdája és szerkesztője Komócsin Laura.

Frappáns keretek között, népmesei motívumokkal ötvözve olvashatunk rövid történeteket a coaching folyamatáról, céljáról, bevált eszközeiről és megtörtént esetekről. 34 elismert hazai coach számol be tanulságos tapasztalairól, azzal a céllal, hogy mélyebben megismertesse a szakmát és hiteles képet nyújtson az iránta érdeklődőknek. Itt ragadnánk meg az alkalmat arra, hogy kiemeljük a könyv szerzői közül Besnyi Erikát, aki szakmai tudása és elismertsége miatt nemcsak a szóban forgó könyvet szerkesztő szakemberek táborát erősíti, hanem az IndyGo munkatársaiét is. ☺ Köszönjük és gratulálunk!

coaching-konyvA könyvet egyaránt ajánljuk pályakezdő coachoknak, már a szakmában tevékenykedőknek, de olyan nem szakmabeli személyeknek is, akik problémáikkal coach-hoz szeretnének fordulni. A személyes példák jól szemléltetik a gyakran előforduló eseteket és akár válaszokat is tartogathatnak a személyes kérdésekre.

Akinek felkeltettük az érdeklődését, annak figyelmébe ajánljuk a szeptember 20-án tartandó könyvbemutatót, ahol személyesen találkozhattok a könyv szerkesztőivel. Az eseményen való részvétel ingyenes, csupán regisztrációhoz kötött. Regisztrálni ezen a oldalon lehet, a Facebook-eseményt pedig itt találjátok!

 

Írta: Nagy Laura

SHARE