Weboldal tartalma

Az IndyGo Training Kft. cég weboldalán megjelenő tartalmak és információk kizárólag tájékoztatásra szolgálnak. A tartalmak folyamatosan frissítésre kerülnek, ennek ellenére felmerülhetnek esetleges hiányosságok, pontatlanságok. Valamint a további esetleges illetéktelen hozzáférésekből adódó, képtelen, vagy nem megfelelő működésből eredő károkért együttesen nem áll módunkban felelősséget vállalni.

Az IndyGo Training weboldala, valamint az azon található minden képi és szöveges tartalom vizuális megjelenése és elrendezése és egyes adatbázisok szerzői jogi védelem alatt állnak. Ezen elemek bármilyen formában történő, a személyes felhasználást meghaladó mértékű alkalmazása csak az IndyGo Training Kft. által kiadott írásos beleegyezéssel lehetséges. A beleegyező nyilatkozat kitöltésének elmulasztása, pénzügyi kártérítést von maga után, amelynek összege 50.000 Ft/leütött karakter, amelyet a kárt okozó köteles megtéríteni a szerzői jog tulajdonosa számára.

 

Személyes adatok kezelése

Amennyiben Ön interneten keresztül megadja elérhetőségeit (email cím, telefonszám), úgy az IndyGo Training Kft. tájékoztató anyagokat küldhet Önnek és kapcsolatba léphet Önnel. IP címének ismertetésével engedélyezi számunkra, hogy honlapunkkal kapcsolatban látogatottsági, forgalmi, diagnosztikai kimutatásoknál segítségül vegyük.

Adatainak megadásával (IP cím, email cím, telefonszám) engedélyezi, hogy cégünk nyilvántartásba vegye és kezelje addig az időpontig, amíg Ön erről másképp nem rendelkezik. Más esetekben az IndyGo Training Kft. kijelenti, hogy a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. tv., továbbá a 2011. évi CXII. tv. személyes adatok védelméről és a közérdekű adatokról szóló rendelkezésnek megfelelően jár el.

A megadott személyes adatokat harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha Ön erre célmegjelöléssel felhatalmazást nem ad.

 

Hírlevél feliratkozás/jelentkezés honlapról

Adataihoz, kizárólag saját kollégáink, feladatuk ellátása, szolgáltatás teljesítése miatt férnek hozzá. Amennyiben kérdést kíván feltenni, jelentkezni szeretne képzéseinkre, szolgáltatásainkra, hírlevelünkre, úgy ezt megteheti honlapunkról nevének, telefonszámának és email címének elküldésével tárgy megadásával. Kapcsolatfelvételére legkésőbb 8 napon belül választ adunk.

Az oldalon megadott személyes adatok/hírlevélre való feliratkozás megszüntetésére van lehetőség ugyanezen a honlapon, vagy hírleveleinkben küldött link segítségével leiratkozni/töröltetni magát. Kollégáink 30 napon belül teljesítik ezen kérését.