"A képzést nagyon jónak tartottam, érdekes volt megismerni a mediáció adta lehetőségeket, nekem ügyvédként különösen érdekes volt független, pártatlan személyként jelen lenni egy konfliktusos helyzetben. Különösen jó volt a sok gyakorlat, mert így jobban beleláttunk a mediáció világába, könnyebb lesz így az alkalmazása a későbbiekben." (Ágnes, mediátor képzés)

"A képzés felülmúlta az elvárásaimat, igazi élmény volt. Jónak láttam az izgalmas feladatokat, az oktatók nagyon felkészültek voltak, és minden óra nagyon jó hangulatban telt. A szervezők maximálisan felmérték az igényeket, és azokhoz igazították a képzést." (Boglárka, mediátor képzés)

"Szeretettel ajánlom az IndyGo Training Life coach képzését! Az Erikával,Györgyivel és Istvánnal töltött tartalmas,magas színvonalú,jó hangulatú napokról "csak" szuperlatívuszokban tudok beszélni.Hiányoznak ezek a hétvégi napok! Én még jövök az IndyGo-hoz tanulni. "(Orsolya, coach képzés)    

"Nem tudom jobban kifejezni magam, egyszerűen fantasztikus: szerettem a szombatjaimat!" (Bianka, mediátor képzés)

"Az oktató személyisége, előadásmódja meghatározó volt és tanító! Nekem nagy élményt adott: önbizalom, önkontroll, önismeret tekintetében. A hétköznapokban valamint szakmailag maximálisan építő hatású élményt éltem meg. Mindennel elégedett voltam, köszönöm!" (Eszter, mediátor képzés)   

"Aktuális, pontos, agyat és szívet megmozgató, jó képzés, szívesen ajánlom másoknak is! Gyakorlatias és hatékony - köszönhetően többek között a tréner profizmusának, a mediációban való jártasságának." (Mónika, mediátor képzés)

"Őszintén ajánlom az Art Coaching képzést mindazoknak, akik új színfoltot szeretnének bevinni coaching gyakorlatukba. Akik eddig is használtak már különböző eszközöket az ülések során, akár rajz, montázs vagy bármi más formájában, azok biztosan megélték, hogy milyen más energiákat és felismeréseket nyer ezek által az ügyfél. Néhány dologgal már én is próbálkoztam, de a képzés után úgy érzem az eszközeim tárháza kibővült, a lehetőségek száma szinte korlátlanná vált. Kinyílt egy ajtó előttem, ahova éppen csak benéztem, de amit láttam nagyon tetszett." (Anett, Art coach képzés)

"Manapság elmondhatjuk, hogy a művészet menő, a technológia által már a kezünkben hever a nap 24 órájában. Mindenki művészkedik a saját kedvenc nyelvén, nap, mint nap.  Hogy mindezt az önmagában szintén mindig művészien egyedi coaching folyamat keretében tegyük, igazán izgalmas ötlet. Még inkább emlékezetes élménnyé válik a  coaching párbeszéd és a cél eléréséhez újabb és újabb dimenziók  nyílnak ki. A résztvevőket szakmailag és emberileg is gazdagító, a jövőben tovább inspiráló értékes eszközöket ismerhettünk meg, egy jól strukturált, széles palettát adó képzés keretében, profi szakember által hitelesen tolmácsolva." (Ibolya, Art coach képzés)

"Magas színvonaló, igényes, emberi és közösségi képzés. Elméleti és gyakorlati rész is jól felépített, alapos és fogyasztható volt." (István, coach képzés)   

"Várakozásomat felülmúlta az órákon tapasztalt, spontán folyamatként megélt érzés, amit úgy tudnék leírni, hogy észre se vettem mennyit tanultam és fejlődtem: végig könnyed, jól befogadható, ezzel együtt rendkívül intenzív képzés volt." (Erika, coach képzés)

    

"Nagyon gyakorlatias szemléletű, empatikus, figyelmes oktató, igazi profi! Öröm volt vele dolgozni! "(Orsolya, mediátor képzés)      

 

"Nagyon élveztem, újat tanultam, hasznos és érdekes volt minden nap. Nagyon tetszett, hogy több előadó volt, ezáltal színesnek éltem meg a képzést." (Szilvia, coach képzés)      

"Ez a három nap egy csodálatosan izgalmas utazás a művészetek birodalmába, ahol nemcsak gyönyörű irodalmi művekkel, képekkel és filmekkel találkozhattam, de önmagammal kapcsolatban is válaszokra találtam. A képzés oktatója Györgyi, személyiségével és sokrétű tudásával elvarázsolt minket egy olyan világba, ahova bár kimondatlanul, de szerintem nagyon sokan vágyunk. Mindenkinek ajánlom, hogy bátran lépjen be ezen a kapun!" (Lili, Art coach képzés)

"A három napos Art Coaching képzés egy kiváló szervezésű, különleges program. Minden rész okosan, gördülékenyen kapcsolódik egymáshoz és fejezetről fejezetre szervesen épül egységes egésszé. Egy élményekben gazdag, izgalmas utazás volt! Sudár Györgyi kivételes személyisége egyszerre közvetíti magas szintű szakmaiságát és  a művészeteket élet-erőforrásnak  tekintő  szemléletét. Az önmagunkhoz vezető segítő utak felkínálása, majd ezen utakon való higgadt, mégis aktív terelgetés  mesterségét birtokolja- a résztvevők nagy megelégedésére! " (Ildikó, Art coach képzés)