Csányi Zsuzsanna ACC
Pszichológus, Life coach, Mediátor

Ezért az IndyGo munkatársa:

Az örök jókedvű. A problémamegoldó. Az ötlet generátor. A precíz. Zsuzsa igazi csapatjátékos, aki mindenkivel megtalálja a közös hangot. A személyiségéből eredő természetes nyitottsága és az emberek felé irányuló kíváncsisága és elfogadása révén a hallgatók imádják. Zsuzsa olyan ember, akivel szívesen beszélgetsz bármikor egy tea mellett, mert érzed, hogy figyel rád. Örülünk, hogy a csapatunk része!

Sudár Györgyi
Művészetterapeuta, Life- és business coach, Tréner

Ezért az IndyGo munkatársa:

Az empátia, amivel Györgyi az emberek felé fordul igazi kincs. Egyik pillanatban mélyen elgondolkodtat, másik pillanatban megnevettet. Nem csak a felszínt, de a személyiséged mély rétegeit is megmozgatja. Tréningjein megmászhatod a kreativitás magaslatait, miközben garantáltan sok újdonságot fedezel fel magadban. Aki már tapasztalta, az tudja, hogy ebben hatalmas erő lakozik. Inspiráló, őszintén kedves és művészi embertől mindig élvezet tanulni. Boldogok vagyunk, hogy Györgyi személyisége a mi képzéseinket színesíti!

Kratochwill Kata
Mentálhigiénés szakember, Life coach, Mediátor

Ezért az IndyGo munkatársa:

Kata lenyűgöző ember. Igazi pozitív személyiség, tele energiával, aktivitással. Nyílt kommunikációjával, lendületével, közvetlenségével, humorával bárkit levesz a lábáról. A vele való találkozások alkalmával mindig tanulunk tőle valamit. A mai napig irigyeljük azokat a tréning résztvevőinket, akiket éppen tanít, mert tudjuk, hogy mennyire élvezetesek az órái.

Kovács Róbert
Life- és business coach

Ezért az IndyGo munkatársa:

Robi mellett biztonságban bonthatod ki a benned rejlő tehetséget. Figyelmével, nyugalmával egy olyan erős szakmai jelenlétet teremt, amelyben bátran lehetsz önmagad. Jó érzés vele dolgozni, mert az erőforrásaid mentén vezet, a vele való párbeszéd inspiráló, ösztönző, támogató.

Bátran ajánljuk Őt mentornak, mert tudjuk, hogy a legmélyebbet hozza ki belőled!