Mi a coaching?

A coaching egy különleges segítői beszélgetés, ami abban tér el a határterületeitől (például a terápiától), hogy a múlt helyett a jövőre fókuszál. A kérdés tehát ez esetben nem a “Miért”, hanem a “Hogyan”.  Hogyan oldható meg a probléma a meglévő erőforrásaink segítségével?

 

Bármikor kerülhetünk olyan élethelyzetbe, amikor nem látjuk a kiutat, ilyenkor nagy segítséget nyújthat egy kívülálló, objektív szakember. Kérdéseink felléphetnek magánéletünkben (megoldást a Life coachingban találhatunk) és szakmai területen is (ilyenkor Business coachingra van szükségünk).

 

A coachingban a két résztvevő (a coach és a coachee) csapatmunkával keresi meg a válaszokat, melyek ott rejtőznek a coachee eszköztárában, amire a coach különleges kérdezéstechnikájával rá tud világítani. Így lelnek rá együtt a megoldásra.

Coaching

Rendszeresen tartunk ingyenes Nyílt napot, ahol trénereink interaktív előadásában minden részletet megtudhatsz a coachingról és képzéseinkről. Ha kérdésed van írj bátran az info@indygo-coaching.hu címre, vagy hívj minket a 06 70/425 2500 számon, szívesen nyújtunk tájékoztatást!