• All
Akkreditált-e a képzés?

Igen, képzéseink államilag elfogadottak. Mediátor képzésünk engedélyszáma: E-000298/2014/D003. Life coach képzésünk engedélyszáma: E-000298/2014/D001. Business coach képzésünk engedélyszáma: E-000298/2014/D002.

Mire jogosít fel az általunk kiadott tanúsítvány?

Képzéseink felnőttképzési engedélyszámmal rendelkeznek. A nálunk megszerzett tanúsítványok akkreditált végzettséget adnak, így jogosítványt biztosítanak a szakmai munkavégzésre. A sikeres vizsgát tett hallgatóink önálló coachként és mediátorként képviselhetik magukat a munkaerőpiacon.

Milyen dokumentumok szükségesek a képzésekre való jelentkezéshez?

Akkreditált felnőttképzéseinkre való jelentkezés véglegesítéséhez kitöltött felnőttképzési szerződés és jelentkezési lap szükséges. Ezeket kollégáinktól kérheted telefonon (06 70 621 2500), vagy emailben (info@indygo-coaching.hu).

A képzések árában a vizsga és a tanúsítvány díja is benne van?

A képzéseink ára tartalmazza a képzési alkalmak díját, a folyamatos mentori segítséget, az oktatási segédleteket, jegyzetek, valamint a vizsga és a tanúsítvány kiállításának a díját is.

Mire jogosít fel az általunk kiadott tanúsítvány?

Képzéseink felnőttképzési engedélyszámmal rendelkeznek. A nálunk megszerzett tanúsítványok akkreditált végzettséget adnak, így jogosítványt biztosítanak a szakmai munkavégzésre. A sikeres vizsgát tett hallgatóink önálló coachként és mediátorként képviselhetik magukat a munkaerőpiacon.

A mediátor képzés elvégzése után bekerülhetek-e Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Közvetítői névjegyzékébe?

Igen, képzésünk biztosítja a KIM Névjegyzékébe való bekerüléshez szükséges feltételeket, ugyanis intézményünk a Minisztérium hivatalos képzője is egyben. A sikeres vizsgát követően a névjegyzékbe való bekerülést egyénileg kell kezdeményezni, végzést követően az ehhez szükséges információkról minden hallgatónk számára tájékoztatást nyújtunk.

Hogyan tudok regisztrálni a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Közvetítői névjegyzékébe?

A mediátor névjegyzékbe való regisztrációra vonatkozóan a közvetítői tevékenységről szóló 2002. évi LV. törvény van jelenleg rendeletben. Ez azt jelenti, hogy ennek megfelelően lehet kérelmezni a listába történő egyéni felvételt a következő dokumentumok beküldésével: 1. A mediátor végzettséget igazoló tanúsítvány másolata 2. Munkaviszony igazolás bemutatása Ez utóbbit egy nyilatkozat formájában kell benyújtani, amelyben a korábbi munkáltató(k) nyilatkozik az ott eltöltött munkavégzés tárgyával, időtartamával kapcsolatban.

Mi szükséges a KIM névjegyzékében való regisztrációhoz?

A KIM névjegyzékébe való egyéni felvételhez szükséges egy, a Minisztérium által is elfogadott, akkreditált Mediátor képzés elvégzéséről kiállított igazolás (tanúsítvány másolata), valamint 5 év szakmai gyakorlat igazolása azon a területen, amelyen a regisztrációt kérelmező személy az eredeti diplomáját szerezte.

Honnan tudhatom, hogy alkalmas vagyok-e coach pályára?

Ügyfeleink részére, amennyiben igénylik, biztosítunk előzetes tudásszint felmérést és személyes tanácsadást a képzést illetően. Lehetőséget biztosítunk akár telefonos akár személyes beszélgetésre, keress minket bátran!

Milyen lehetőségeim vannak a coach tanúsítványom megszerzése után?

A sikeres vizsgát követően el tudsz kezdeni dolgozni, mint coach, a Neked megfelelő vállalkozási formában. Képzésünk tematikájába beépítettük coach-START programunkat, mellyel támogatást nyújtunk és felkészítünk, hogyan tudsz vállalkozást indítani coach-ként. A coach munka mellett ajánljuk, hogy képezd és specializáld magad a szakmán belül, hogy még személyre szabottabb szolgáltatást tudj nyújtani, illetve hogy szakmai eszköztárad és ismereteid naprakész és megfelelően sokszínű legyen. Szupervíziós lehetőséget mi is biztosítunk Neked!