Magyarországon egyedülálló képzési programmal - NLP és Art Coaching eszköztárral

Képzésünket úgy építettük fel, hogy tudásodat a kezdetektől gyakorlatban tudd elmélyíteni. Fontosnak tartjuk az emberi odafigyelést és a személyes figyelmet, így testreszabottan, az egyéni kompetenciákat figyelembe véve adjuk át Neked a szükséges tudást, és végig követjük személyes fejlődésedet. A hatékonyság kulcsfontosságú eleme a csoportban való tanulás, mellyel olyan megtartó közeget biztosítunk, ahol a tudás, a kreativitás és a jókedv megsokszorozódik.

Tematikánkat az ICF (Nemzetközi Coach Szövetség) irányelvei alapján építettük fel, így a képzés elvégzése után pályázhatsz a nemzetközi coach minősítés megszerzésére is.

Legközelebb induló csoportjaink:

Figyelem! Ősszel induló csoportjainkba július 31.-ig -10 %-os előjelentkezési kedvezmény mellett iratkozhatsz be. 

Budapest: 2017.09.23. 

Győr: 2017.09.23.

Aktuálisan induló képzéseinket itt is megtalálod!

Jelentkezési lapjaink letöltéséhez kattints IDE

Miben látjuk az egyediségünket?

Milyen módszereket alkalmazunk?

Komplex programot nyújtunk, és kis csoportban dolgozunk (max 10 fő). A kezdetektől egyéni figyelmet szentelünk minden hallgatónknak, figyeljük kompetenciáit, fejlődését, esetleges fejlesztendő területeit, majd segítséget nyújtunk ezek kiküszöbölésére. Mindenki választhat egy mentort magának, akihez bármikor fordulhat, ha támogatásra, segítségre, egy beszélgetésre van szüksége. A képzés elvégzés során felkészítünk arra is, hogy tudsz elindulni a szakmában, majd utókövetéssel figyeljük egyéni pályádat.

Csoportban őszinte és közvetlen közeget alakítunk ki, ahol folyamatos, több irányú visszajelzés működik. Figyelembe vesszük a képzéssel kapcsolatos észrevételeket, melyeknek megfelelően rugalmasan alakítjuk az oktatást. A trénerektől személyes figyelmet és építő jellegű visszajezést kapsz, mely segíti az előrehaladásod.

Több, mint 100 coaching eszközt adunk át, melyet sajátélményen keresztül sajátíthatsz el. Emellett megismerkedhetsz az Art coaching alapjaival, ami egy teljesen új nézőpontot ad, és további kreatív feladatokkal gazdagítja eszköztárad. 

A képzés során valódi kliens valódi problémájával szerez gyakorlatot minden hallgatónk, így  felkészülten és magabiztosan állhatnak már az első szakmai kihívások elé. Emellett folyamatos szupervíziós hátteret biztosítunk.

Az első órától nagy figyelmet szentelünk az önismeretnek. Amellett, hogy kulcsfontosságúnak tartjuk a segítői szakmában a minél mélyebb önismeretet, magánéletedben is nagy hasznát fogod venni!

 

A képzés során minden trénerünkkel találkozhatsz, mert hiszünk a sokszínű oktatásban. Mindenki a saját szakterületének tudását adja át!

Hogyan épül fel képzésünk?     

 

1. Szakmai személyiségfejlesztés I.  

2. Szakmai személyiségfejlesztés II. 

3. Konfliktus-és stresszkezelés módjai

4. Asszertív kommunikáció és önbizalom

5. DISC alapú személyiségtipológia, ügyfél karakterisztika  

6. Kérdezéstechnika

7. Coaching folyamat-modell 

8. A segítő kapcsolat módszertana, A változás dinamikája

9. NLP (neurolingvisztikus programozás), mint a coaching eszköze

10. Coaching eszközök használata a gyakorlatban 

11. Art coaching módszertani eszközök

12. Mentoring, Coach START program- vállalkozásindítás coachként!

IndyGo Csoportkép

Képzésünk államilag elismert, engedélyezett program, amelynek a végén a hallgatók részére, a képzettség igazolásaként, a sikeres vizsgát követően egy tanúsítványt állítunk ki, amellyel az önálló coach tevékenység hivatalosan is elkezdhető. A képzésünk felnőttképzési engedélyszáma: E-000298/2014/D001

Ha bővebb információt szeretnél kapni, vagy kérdésed lenne, keress minket bátran az info@indygo-coaching.hu címen, vagy a 06 70/425 2500 telefonszámon, és elküldjük Neked részletes brossúránkat!

 

Amire büszkék vagyunk:

 • Nemzetközi, ACC minősítéssel rendelkező trénereink segítségével magas szintű, professzionális tudást adunk át
 • Tréner csapatunk szorosan együttműködik minden szakmai projektben, tehát a képzés során a résztvevők 5 szakmai mentortól tanulhatnak
 • Egy olyan emberi, támogató, közvetlen légkörben dolgozunk, amelyben az értékteremtés, az egyéni értékek kibontakoztatása fontos misszió
 • Az általunk kidolgozott, Magyarországon egyedülálló Art Coaching eszköztár, ma már az alapképzésünk része
 • Mentorprogramunk révén, a hallgatóinknak már a képzési idő alatt valódi coaching tapasztalatokat nyújtunk
 • Nemcsak a képzésben, de az önálló elindulásban is segítjük hallgatóinkat
 • Rendszeresen jelen vagyunk szakmai fórumokon, és a médiában
 • Hallgatóink közül már többen indítottak saját vállalkozást
 • Több, mint 100 hallgató választott már bennünket és szerezte meg új szakmáját nálunk
 • A nálunk végzett hallgatók bekerülnek az IndyGo alumni programba, amelynek részeként rendszeres szupervíziós lehetőséget és további kedvezményeket biztosítunk számukra az egyéb képzési, továbbképzési programokat illetően is
 • Kiemelt tehetségeink számára a képzés elvégzése után lehetőséget biztosítunk, hogy neves szakmai rendezvényeken képviseltethessék magukat coachként (HVG Állásbörze, Jobline Női Karriernap)

Képzésünkön tőlük tanulhatsz: 

Sudár Györgyi
Life coach, Művészetterapeuta
Kovács Róbert
Life-és business coach
Csányi Zsuzsanna ACC
Pszichológus, Life coach, Mediátor
Kratochwill Kata
Mentálhigiénés szakember, Life coach, Mediátor

Érdeklődöm a képzés iránt!

Részletek

 • Óraszám: 140 óra (12 alkalom szombatonként)

 • Létszám: maximum 10 fő

 • Díja: 330 000 Ft/fő, amely részletekben is befizethető. Előjelentkezési kedvezményünk 1 hónappal a tanfolyam kezdése előtt érvényesíthető!

 • Képzéseink helyszíne: Budapest, Győr, Szeged

Érdeklődöm

Life coaching szolgáltatás:

Ha életed egy szakaszán elakadtál, elbizonytalanodtál, és szeretnél túllendülni a helyzeten, mindenképpen érdemes coach-hoz fordulni, aki segít új perspektívákra és lehetőségeke lelni. Ha úgy érzed ilyen jellegű segítségre van szükséged, fordulj hozzánk: vedd fel velünk a kapcsolatot emailben (info@indygo-coaching.hu) vagy telefonon (0670/621 2500), és miután megismertük a problémás területet javasolni fogunk egyik coach szakemberünket. Ezután irodánkban igénybe veheted az első, díjmentes konzultációt, ahol közösen lefektethetitek a folyamat kereteit, elvárásokat, és elkezditek megfogalmazni a közös munka célját. Amennyiben mindketten hisztek együttműködés eredményességében, és tisztáztátok a feltételeket, kezdődhet a közös munka!