A XXI. század gazdasági és társadalmi változások sorozata. A stressz, a feszültség, a személyes és munkahelyi konfliktusok ennek a változásnak olyan velejárói, amelyek jellemzően egyre több ember életét nehezítik meg. Tekintettel, hogy ezek a krízis helyzetek egyre nagyobb számmal fordulnak elő környeztünkben, az életvezetési nehézségekre egyre többen keresik a választ a megoldás modern előszobájában, a life coachingban.  

A professzionális coaching olyan szakmai kapcsolat és önismereti, önfejlesztő módszer, amely abban segíti az ügyfelet, hogy kiemelkedő eredményeket érjen el akár a magánéletében, akár a munkájában, vagy a szervezetben, ahol dolgozik. A life coach munkája leginkább egy személyi edzőhöz hasonlít, csak ő nem a fizikummal, hanem az ügyfél életének különböző területeivel foglalkozik.  

Bár a life coaching lélektani alapokra épül, nem célja a múltbeli események feldolgozása, csak a jelen megértésével és a jövővel foglalkozik.Az erőforrásokat mozgóstíja, célorientáltan.  A coach soha nem ad tanácsot, és nem mondja meg, mit tegyen az ügyfél, de ő a katalizátor.  Irányított problémamegoldással segíti kliensét abban, hogy megtalálja megoldását az adott helyzetre. A folyamat során nem csak a megoldás válik láthatóvá, hanem nő az ügyfél önismerete, jobban tud fókuszálni önmagára, és a felelősséget is átérzi a saját sorsának alakulásában. A coaching arra koncentrál, hogy világossá váljon hol tart most az ügyfél, és mit akar tenni annak érdekében, hogy eljusson oda, ahová el szeretne érni. A coach 3-5 ülés sorozat keretében, különböző kreatív feladatokkal, inspiráló kérdésekkel, házi feladatokkal, tesztekkel támogatja kliensét céljának elérésében.  

Leginkább azok az emberek fordulnak coach-hoz, akik úgy érzik, hogy életük egy szakaszán vagy területén elakadtak, elbizonytalanodtak, és szeretnének túllendülni a helyzeten, új perspektívákat, lehetőségeket keresnek.

A life coaching szolgáltatás fő célja:

  • Erőforrások, rejtett kapacitások aktivizálása    
  • Kreativitás kibontatkoztatása                                                          
  • Teljesítmény növelése
  • Önmegvalósítás, célok megfogalmazása és elérése
  • Az önbizalom és a pozitív énkép erősítése
  • Munka-magánélet egyensúly megteremtése
  • Karrier tervezés/váltás hatékony menedzselése
  • Megoldás orientált szemlélet elsajátítása

 

Hogyan tudom igénybe venni a szolgáltatást?

Vedd fel velünk a kapcsolatot emailben (info@indygo-coaching.hu) vagy telefonon (0670/621 2500), és miután megismertük a problémás területet javasolni fogunk egyik coach szakemberünket. Ezután irodánkban igénybe veheted az első, díjmentes konzultációt, ahol közösen lefektethetitek a folyamat kereteit, elvárásokat, és elkezditek megfogalmazni a közös munka célját. Amennyiben mindketten hisztek együttműködés eredményességében, és tisztáztátok a feltételeket, kezdődhet a közös munka!

Life coaching szolgáltatás díja

12000-25000 Ft/óra

  • Időpont egyeztetés: a megadott elérhetőségeken hétköznap 9:00-17:00 között lehetséges!

Jelentkezem