Mediátor képzés sok gyakorlattal!

Képzésünket úgy építettük fel, hogy tudásodat a kezdetektől gyakorlatban tudd elmélyíteni. Fontosnak tartjuk az emberi odafigyelést és a személyes figyelmet, így testreszabottan, az egyéni kompetenciákat figyelembe véve adjuk át Neked a szükséges tudást, és végig követjük személyes fejlődésedet. A hatékonyság kulcsfontosságú eleme a csoportban való tanulás, mellyel olyan megtartó közeget biztosítunk, ahol a tudás, a kreativitás és a jókedv megsokszorozódik.

Aktuálisan induló képzéseinket itt is megtalálod!

Következő induló csoportunk:

Győr: 2017.09.02.

A további részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot!

Programunk az Igazságügyi Minisztérium által jóváhagyott képzés.
Programunk az IM hivatalos képzőintézményei között megtalálható az alábbi link alatt.

Miben látjuk egyediségünket?

Milyen kompetenciákat fejlesztjük?  

Kis csoportban dolgozunk (max 10 fő), és a kezdetektől egyéni figyelmet szentelünk minden hallgatónknak. Figyeljük kompetenciáit, fejlődését, esetleges fejlesztendő területeit, majd segítséget nyújtunk ezek kiküszöbölésére. Olyan baráti, támogató, szakmai közeg kialakítására törekszünk, amelyben a hangsúly a csoportos foglalkozások során is az egyéni tehetség minél jobb kibontakozásán van. Az empátia és odafigyelés cégünk egyik alapértéke, bármikor fordulhatsz oktatóinkhoz, ha támogatásra, segítségre, egy beszélgetésre van szükséged.

Csoportban őszinte és közvetlen közeget alakítunk ki, ahol folyamatos, több irányú visszajelzés műkődik. Egy külső szem mindig sokat segít a fejlődésben. A csoporttársak visszajelzést adnak egymásnak, a trénereknek, és figyelembe vesszük a képzéssel kapcsolatos észrevételeket, melyeknek megfelelően rugalmasan alakítjuk az oktatást. A trénerektől személyes figyelmet és építő jellegű visszajezést kapsz, mely segíti az előrehaladásod.

A jól képzett mediátor négy alapkompetenciája: az empátia, a tolerancia, a pártatlanság és az aktív figyelem. Képzésünket úgy építettük fel, hogy ezt a négy alapkompentenciát a legmagasabb szintre fejlesszük annak érdekében, hogy egy világos, nyílt kommunikációs teret tudj kialakítani, ahol mediátorként a felek álláspontját képes legyél egymáshoz közelíteni, a konfliktushelyzetet feloldani. Megismertetünk a békéltetés technikájával, begyakorolhatod hogyan kell a megfelelő kérdéseket a megfelelő időben feltenni, és mikor kell aktívan hallgatni. A képzés erősen gyakorlat fókuszú, így lehetőséged lesz elsajátítani minden készséget, mely ahhoz kell, hogy objektív, pártatlan, mégis empatikus segítőként tudd feltárni a konfliktus helyzetben szereplő felek problémáit.

 

A konfliktuskezelési tapasztalatot segíti, hogy valós esetekkel foglalkozunk és nagy hangsúlyt fektetünk az önismeretre, ami nem csak szakmai fejlődést nyújt, hanem új szemléleteket ad a magánéletben is!

Hogyan épül fel képzésünk?

 

1. Mediátor készségek, kompetenciák fejlesztése

2. Asszertív kommunikáció és a konfliktuskezelési stratégiák a gyakorlatban

3. Az attitűd megváltoztatásának a képességei, Tranzakcióanalízis

4. Érzékenyítés-és kérdezéstechnika, Testbeszéd

5. Objektivitás fejlesztése: értékrend zárójelezése gyakorlatok

6. Szituációs helyzetgyakorlatok, mediációs technikák gyakorlása  

 

A képzés erősen gyakorlatfókuszú. Az elméleti részeket is végigkíséri a gyakorlatorientált módszertan, amelynek köszönhetően a képzés végére a hallgatók képesek lesznek magabiztosan, önállóan végigvezetni a mediátori folyamatokat.

 

A hatodik alkalom után a hallgatók írásbeli és szóbeli vizsgát tesznek, amelynek alkalmával a képzés során megszerzett elméleti és gyakorlati tudásról egyaránt számot adnak.

Képzésünk az Igazságügyi Minisztérium által minősített és elfogadott program, amelynek elvégzését követően hallgatóink számára regisztrációs lehetőséget biztosítunk a Minisztérium hivatalos közvetítői listájára.    

 

Képzésünk államilag elismert, engedélyezett program, amelynek a végén a hallgatók részére, a képzettség igazolásaként, a sikeres vizsgát követően egy tanúsítványt állítunk ki.

A képzés felnőttképzési engedélyszáma:E-000298/2014/D003

 

Ha bővebb információt szeretnél kapni, vagy kérdésed lenne, keress minket bátran az info@indygo-coaching.hu címen, vagy a 06 70/425 2500 telefonszámon, és elküldjük Neked részletes brossúránkat!

Képzésünkön tőlük tanulhatsz:

Csányi Zsuzsanna ACC
Pszichológus, Mediátor, Life coach
Kratochwill Kata
Mentálhigiénés szakember, Life coach, Mediátor
"Aktuális, pontos, agyat és szívet megmozgató, jó képzés, szívesen ajánlom másoknak is! Gyakorlatias és hatékony - köszönhetően többek között a trénerek profizmusának, mediációban való jártasságának. " (Kőszegfalvi Mónika, Mediátor képzés résztvevő)

Érdeklődöm a képzés iránt!

Részletek

  • Óraszám: 80 óra (6 alkalom szombatonként)

  • Létszám: max 10 fő

  • Díja: 180 000 Ft/fő, amely részletekben is befizethető

  • Helyszín: City Corner Irodaház (1091 Budapest, Üllői út 25.)

Érdeklődöm

A jelentkezési lap kitöltéséhez kattints IDE!

 

Mediáció szolgáltatás:

A konfliktusok életünk velejárói, amelyek olykor szükségesek. De milyen hatást gyakorolnak életünkre? Tudjuk-e őket kezelni? Tudjuk-e önmagunkat kezelni? És a véleménykülönbségeket? Számos családi, munkahelyi, társadalmi kapcsolat romlik meg a rossz kommunikáció miatt. Leggyakrabban akkor fordulunk segítségért, amikor már kialakult egy haragos, dühös helyzet, amelyben kellemetlenül érezzük magunkat. Egyre gyakrabban keresnek fel ilyenkor egy független, objektív, békéltető szakembert, egy mediátort, aki segít a kialakult helyzet kezelésében anélkül, hogy állást foglalna, a vitában érintett bármelyik fél meggyőződése mellett.

Amennyiben ilyen jellegű segítségre van szükséged, fordulj hozzánk: vedd fel velünk a kapcsolatot emailben (info@indygo-coaching.hu) vagy telefonon (0670/425 2500), és elküldjük személyre szabott ajánlatunkat!