Cégünk alapítása óta több száz lelkes, elégedett hallgatóval volt szerencsénk együtt dolgozni. Hiszünk benne, hogy a tudás gyakorlatokon, személyes élményen keresztül sajátítható el leghatékonyabban, ezért képzéseinket úgy építettük fel, hogy a kezdetektől erősen gyakorlatorientáltak legyenek.  Fontos számunkra az emberi odafigyelés és a személyes figyelem, így  testreszabottan, egyéni kompetenciákat figyelembe véve adjuk át a szükséges tudást, emellett végig követjük hallgatóink személyes fejlődését is. A hatékonyság kulcsfontosságú eleme a csoportban való tanulás, mellyel olyan megtartó közelget biztosítunk, ahol a tudás, a kreativitás és a jókedv megsokszorozódik!

Küldetésünk az emberek közti tiszta kommunikáció elősegítése, így a köztük lévő kapcsolatok minőségének javítása. Segítünk az asszertív kommunikáció elsajátításában, amely emeli a mindennapi életszínvonalat; és a segítői szakma elsajátításában, mellyel egy különleges, emberközeli hivatást szerezhetsz.

Hiszünk benne, hogy értékeink segítségével egy élhetőbb, szeretetteljesebb légkört tudunk biztosítani, egyéni és társadalmi szinten egyaránt!

 

Nyomot hagyunk mindannyian a világban, hagyjunk értékes nyomot, együtt!

IndyGo - Nyomot hagyunk