• Coaching

  Coach képzés

  Magyarországon egyedülálló NLP és Art Coaching eszközökkel kibővített, a kezdetektől gyakorlatorientált képzéssel és mentorprogrammal várunk! Kis csoportban dolgozunk, egyéni figyelmet szentelünk diákjaink fejlődésére. Kulcsszavaink a tudás, kreativitás, empátia és jókedv!

 • Mediáció

  Mediátor képzés

  Erősen gyakorlatfókuszú mediátor képzés a KIM (Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium) ajánlásával. A képzés biztosítja a KIM névjegyzékébe való bekerülés lehetőségét, a továbbképzésünk elvégzésével pedig kreditpont szerezhető! Sajátítsd el a szakmát tapasztalt, gyakorló mediátorainktól!

 • Tréning

  Tréningek

  Egyének és vállalatok számára egyaránt! Egyéni tréningek esetén a személyes kiteljesedésére és a kompetenciák fejlesztésére helyezzük a hangsúlyt. Vállalatok számára díjmentes bemutató tréninget tartunk, melynek keretében megbizonyosodhatnak róla, hogy a mi szolgáltatásunkat szeretnék igénybe venni!

Mi a coaching?

A coaching egy különleges segítői beszélgetés, ami abban tér el a határterületeitől (például a terápiától), hogy a múlt helyett a jövőre fókuszál. A kérdés tehát ez esetben nem a “Miért”, hanem a “Hogyan”.  Hogyan oldható meg a probléma a meglévő erőforrásaink segítségével?

 

Bármikor kerülhetünk olyan élethelyzetbe, amikor nem látjuk a kiutat, ilyenkor nagy segítséget nyújthat egy kívülálló, objektív szakember. Kérdéseink felléphetnek magánéletünkben (megoldást a Life coachingban találhatunk) és szakmai területen is (ilyenkor Business coachingra van szükségünk).

 

A coachingban a két résztvevő (a coach és a coachee) csapatmunkával keresi meg a válaszokat, melyek ott rejtőznek a coachee eszköztárában, amire a coach különleges kérdezéstechnikájával rá tud világítani. Így lelnek rá együtt a megoldásra.

Coaching

Rendszeresen tartunk ingyenes Nyílt napot, ahol trénereink interaktív előadásában minden részletet megtudhatsz a coachingról és képzéseinkről. Ha kérdésed van írj bátran az info@indygo-coaching.hu címre, vagy hívj minket a 06 70/621 2500 számon, szívesen nyújtunk tájékoztatást!