Ha visszaemlékszel kisgyermekként határozott elképzelésed volt mi szeretnél lenni. Utána az iskolában hamar megtanultad, hogy mások mire tartanak képesnek téged, és a középiskola kiválasztásánál időnként bevillantak a szüleid meg nem valósított álmai is, diplomáról, orvosi vagy ügyvédi karrierről.

A felvételi előtt már az is szemponttá vált, hogy melyik tantárgyból tudod összegyűjteni a legtöbb pontot, illetve hogy a többiek hová felvételiznek, mire van ma fizetőképes kereslet, és lehet-e külföldön is szakmai gyakorlatot szerezni.

 

De vajon most, hogy itt állsz diplomával a kezedben, zsebedben, vajon tényleg arra a pályára lépsz, amit gyermekként olyan pontosan elképzeltél magadnak? Tényleg a Te mozidat nézed?

 

Karrier coaching tréningünkön segítünk, hogy megtaláld az utad!

A tréning tematikája

1. Mit jelent ma a karrier? Mit jelent a Te számodra? Hogyan változott meg a karrier jelentése és tartalma az elmúlt években?
2. Melyek ma és melyek lesznek a legvonzóbb állások 10 év múlva? Hogyan tudsz felkészülni a kihívásokra?
3. Mit jelent a karrier-portfólió? Hogyan tudod összeállítani a Te saját portfóliódat?
4. Karrier mind-mapping: találd meg a tehetségednek, kompetenciáidnak és érdeklődésednek legmegfelelőbb tevékenységet! A "mézesbödön-effektus"
5. Mi az a coaching? Mit jelent a karrier-coaching és miben tud Téged támogatni?
6. Önismeret - mi a Te mozid? Milyen karaktertípusba tartozol? Rövid DISC-karakterisztika elemzés. A karakter-azonos munkatípus meghatározása.
7. Motiváció-elemzés - mi a Te valódi mozgatórugód (driver), mi a Te MIÉRT-ed vagy küldetésed?
8. Teljesítmény-mátrix - mennyire vagy tisztában a saját kompetenciáiddal és a választott hivatás (munka?) által támasztott elvárásokkal.
9. Mi a Te karrier-stratégiád?
10. 10 ötlet, hogy megtaláld álmaid munkáját.
11. Mit adhat egy X egy Y-nak, azaz hogyan passzol egy X-es állás egy Y-os álomhoz?
12. Merre tart a világ: a mammut multik vagy a zseb-vállalkozások korát éljük? Melyik áll Hozzád közelebb?

 

Bemutatkozás: Besnyi Erika

Besnyi Erika
Life- és business coach, AL facilitátor

A tréninget Besnyi Erika tartja, aki maga is több, mint 30 szakmát, munkát kipróbált, mire megtalálta a saját álom-hivatását. Jelenleg személyiségfejlesztő, motivációs és vezetőképző trénerként és nemzetközi ACC minősítésű business coach-ként tevékenykedik. Közel 3 év alatt több, mint 100 coach-ot képzett ki, és a legfőbb "miért"-je az emberek közötti kommunikáció javítása, és olyan iskolarendszer létrehozása, ahol a mai technológiai eszközöket is mesterien használó, boldog és elégedett tanárok fejlesztik a gyerekeink tudását és szociális kompetenciáit.

www.entertrainer.hu

Érdeklődöm a tréning iránt!

Részletek

  • A tréning díja: 25 000 Ft/fő

  • Időtartam: 1 vagy 2 nap (egyéni igényhez igazodva)

  • Létszám: minimum 8 fő, maximum 14 fő

  • Helyszín: City Corner Irodaház (1091 Budapest, Üllői út 25.)

Jelentkezem